stalko

Waarom wordt Marco Borsato Stalko genoemd?

Stalko is een bijnaam die Yvonne Coldeweijer, een bekende Nederlandse influencer, aan Marco Borsato heeft gegeven. De achtergrond van deze bijnaam is niet bekend, maar waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ze vindt dat Marco Borsato mensen lastig valt (stalkt). Coldeweijer richt zich met haar YouTube-kanaal en Instagramaccount op het verspreiden van geruchten, roddels en schandalen uit de Nederlandse entertainmentswereld, die ze “juice” noemt. Ze noemt zichzelf ook regelmatig “Alberta Verlinde”, een verwijzing naar de bekende roddeljournalist Albert Verlinde. Over BN’ers zoals André Hazes jr., Marco Borsato, Tony Junior en Lil’ Kleine verspreidt ze graag juicenieuws. Soms wordt Marco Borsato ook wel een “Italian stallion” genoemd en het is mogelijk dat dit verband houdt met de bijnaam Stalko.

Wie is Marco Borsato?

Borsato begon zijn carrière in de jaren 80 als zanger van de popgroep ‘Matzko’, maar brak pas echt door in de jaren 90 met zijn solocarrière. Met hits als ‘Dromen zijn bedrog’, ‘Rood’ en ‘De Waarheid’ wist hij een grote schare fans te vergaren.

Naast zijn succesvolle muziekcarrière, is Borsato ook actief als presentator. Zo presenteerde hij onder andere het programma ‘Het Beste Idee van Nederland’ en ‘De beste zangers van Nederland’.

Borsato’s bijnamen zijn niet alleen beperkt tot ‘Stalko’, maar wordt hij ook wel ‘Marco the Voice’ genoemd. Dit vanwege zijn unieke stem en zijn vermogen om emoties over te brengen in zijn muziek.

Met meer dan 25 miljoen verkochte albums en een grote schare fans, is Marco Borsato een van de meest succesvolle en invloedrijke artiesten in de Nederlandse muziekindustrie. Zijn bijnaam ‘Stalko’ is dan ook onlosmakelijk verbonden met zijn carrière en blijft een begrip in de Nederlandse popmuziek.

Marco Borsato is een Nederlandse zanger en presentator die al jaren een belangrijke rol speelt in de Nederlandse muziekindustrie. Hij begon zijn carrière in de jaren 80 als zanger van de popgroep ‘Matzko’, maar brak pas echt door in de jaren 90 met zijn solocarrière.

Wat is de betekenis van de bijnaam ‘Stalko’ in verband met Marco Borsato?

De bijnaam ‘Stalko’ is een samenvoeging van de voornaam en achternaam van Marco Borsato, het is ontstaan als een soort van pseudoniem voor de artiest.

Welke hits heeft Marco Borsato gehad in zijn carrière?

Marco Borsato heeft vele hits gehad in zijn carrière, zoals “Dromen zijn bedrog”, “Rood”, “De Waarheid”, “Het water”, “Afscheid nemen bestaat niet” en “Dromen zijn bedrog”, om er maar een paar te noemen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *