De Meest Populaire Netflix-Series van 2022!

De Meest Populaire Netflix-Series van 2022!

Welkom terug bij onze jaarlijkse round-up van de meest verslavende Netflix-series! 2022 was weer een jaar vol spannende en meeslepende verhalen die ons aan het scherm gekluisterd hielden. Van uitdagende misdaadthrillers tot hartverwarmende komedies, Netflix had voor elk wat wils. Laten we snel kijken naar de topseries die de kijkers in 2022 in de ban hielden.

The Crown Seizoen 5 

De kroniek van het Britse koningshuis blijft fascineren, en het vijfde seizoen van “The Crown” was geen uitzondering. Met een nieuwe cast die de iconische koninklijke figuren vertolkte, trok de serie opnieuw miljoenen kijkers aan met zijn prachtige kostuums, uitstekend acteerwerk en meeslepende verhaallijnen.

Stranger Things Seizoen 4

De avonturen van onze favoriete vriendengroep uit Hawkins bleven ons betoveren in het langverwachte vierde seizoen van “Stranger Things”. Met nog meer mysterie, spanning en nostalgische referenties naar de jaren 80, werd dit seizoen een grote hit onder Netflix-abonnees van alle leeftijden.

Money Heist Seizoen 5

 De Spaanse hitserie “La Casa de Papel” bereikte zijn climax met het vijfde seizoen, waarin de bende criminelen hun grootste overval ooit uitvoerde. De onvoorspelbare plotwendingen, de intense actiescènes en de geliefde personages maakten van dit seizoen een enorme hit en zorgden voor wereldwijde binge-sessies.

The Witcher Seizoen 2

 Gebaseerd op de populaire boekenreeks en videogames, keerde Geralt of Rivia terug in het tweede seizoen van “The Witcher”. Met zijn epische gevechten, boeiende verhaallijnen en intrigerende mythologie trok de serie opnieuw veel fantasyfans aan en bewees het dat het een van de beste Netflix-originals is.

Squid Game 

Deze Zuid-Koreaanse sensationele serie nam de wereld stormenderhand, met zijn unieke premisse en beklemmende uitvoering. “Squid Game” volgt de deelnemers aan een dodelijk kinderspel waarbij ze strijden om een enorme geldprijs. Deze meeslepende en grimmige thriller maakte indruk op kijkers over de hele wereld en werd al snel een cultureel fenomeen.

Ozark Seizoen 4

De misdaadserie “Ozark” bleef ons in zijn greep houden met het vierde seizoen. De familie Byrde raakte verstrikt in nog meer gevaarlijke situaties terwijl ze probeerden te overleven in de gevaarlijke wereld van het witwassen van geld. De uitstekende acteerprestaties en de spannende verhaallijnen maakten dit seizoen een must-watch.

Dit waren slechts enkele van de vele geweldige series die Netflix in 2022 te bieden had. Andere opmerkelijke vermeldingen zijn onder andere “Bridgeton: Seizoen 2”, “You: Seizoen 4” en “The Umbrella Academy: Seizoen 3”. Of je nu van drama, actie, sci-fi of romantiek houdt, er was altijd wel iets om van te genieten op Netflix.

Heb je al deze series al gezien? Zo niet, dan raad ik je aan om snel je popcorn klaar te zetten en je klaar te maken voor een aantal epische bingesessies.


Geplaatst

in

door