Esmaa Alariachi winnaar BNN’s Nationale IQ test

 Gisteravond presenteerde BNN alweer voor de zevende keer De Nationale IQ Test. Live vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam namen Ruben Nicolai en Patrick Lodiers de test af bij acht BN-ers en vijf verschillende publieksgroepen. De beste BN-er was Esmaa Alariachi van de Meiden van Halal met een IQ van 123.

In het vak van de corpsballen werd gemiddeld de hoogste score bereikt (gemiddeld IQ van 126), terwijl de winnaar van de avond bij de groep professoren zat. Daar had een deelnemer een IQ van 140. De scores van de andere bekende Nederlanders waren: Viola Holt (89), Bonnie St. Claire (52), Armin van Buuren (119), Don Diablo (117), Bert van Leeuwen (121), Hugo Metsers III (117) en Chris Tates (119).

In de Heineken Music Hall maakten 250 kandidaten de test, onderverdeeld in de publieksgroepen: corpsballen, stoeipoezen, professoren, moslima's en Jerommekes. Deze laatste groep zijn stoere, sterke mannen met spieren!

Bijna 1,7 miljoen mensen hebben naar de uitzending van de Nationale IQ-test op Nederland 1 gekeken. Tijdens de uitzending hebben ruim 18.000 mensen de test via internet gemaakt. Dit aantal wordt nog groter, want de test is nog steeds te maken via www.iqtest.bnn.nl

De mannen die via internet meededen scoorden net iets beter dan de vrouwen (114 tegen 113). Daarnaast blijkt dat als je met borstvoeding bent groot gebracht je intelligenter bent dan mensen die met de fles zijn groot gebracht (114 tegen 111) en als je alleen woont ben je ietsje minder slim dan mensen die samenwonen (113 tegen 115). Daarnaast zijn liefhebbers van een Grieks standje dommer dan liefhebbers van de Franse variant (113 tegen 115).

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Esmaa Alariachi winnaar BNN’s Nationale IQ test”

  1. zou gaarne aan Esmee een wereldverbeterend boek willen sturen die ook op de website gratis te downloaden is….

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS