Nieuwe serie én nieuwe website KRO Spoorloos

Op maandag 14 april start een nieuwe serie van het KRO programma Spoorloos, met wederom bijzondere zoektochten en verhalen van mensen die een familielid uit het oog zijn verloren.

Zeven weken lang speurt het programma heel wat landen af in de hoop deze familieleden te herenigen. Op de vernieuwde Spoorlooswebsite worden deze verhalen en zoektochten voortaan aangevuld met extra filmpjes, foto’s en interviews.

Ook is de site www.spoorloos.kro.nl uitgebreid met een nieuwe zoekfunctie en fotowand op de homepage, waarmee eenvoudig gezocht kan worden naar gasten en verhalen uit oude uitzendingen in het uitgebreide Spoorloosarchief. De vernieuwde website is online vanaf 14 april.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Nieuwe serie én nieuwe website KRO Spoorloos”

  1. Thanks , I’ve recently been looking for info about this topic for a long time and yours is the greatest I have discovered so far. However, what about the bottom line? Are you certain about the source?|What i don’t realize is in reality how you are no longer actually a lot more well-favored than you might be now. You are very intelligent.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS