Nieuwe komische vooravond bij Veronica

De komische vooravond van Veronica wordt uitgebreid met drie nieuwe series. In de loop van de maanden april en mei wordt de vooravond versterkt met drie Amerikaanse sitcoms.

Vanaf 23 april is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur Off Centre te zien. Vanaf 28 april wordt van maandag tot en met vrijdag om 18.30 uur According to Jim uitgezonden. Op 20 mei, om 19.30 uur start Two Guys, a Girl and a Pizza Place bij Veronica.

In Off Centre draait het om de Britse hunk Euan en de Amerikaanse nerd Mike. Ze zijn goede vrienden, maar tegelijkertijd twee tegenpolen. De twintigers wonen in hetzelfde appartement in New York en proberen beiden een serieuze carrière en een waardevol liefdesleven op te bouwen. Deze sitcom is van de makers van de American Pie-reeks en bevat gastrollen van o.a. Carmen Electra, Jason Biggs en Shannon Elizabeth.

In According to Jim speelt James Belushi de hoofdrol. James is bekend van K-9, The Principal en About Last Night. Hij vertolkt de rol van Jim, een perfecte huisman. Hij werkt samen met zijn beste vriend en zwager Andy in de bouw. Jim is een typisch Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl en zijn drie kinderen. Cheryl wordt gespeeld door Courtney Thorne-Smith en zij is bekend van hitseries als Ally McBeal en Melrose Place.

De drie twintigers in Two Guys, a Girl and a Pizza Place zijn Berg, Pete en Sharon. Ze hebben elkaar ontmoet op school en zijn sindsdien goede vrienden. Ze wonen in hetzelfde gebouw en werken alle drie in een pizzeria. Hun werk, het dagelijkse leven en de bijbehorende liefdeslevens komen aan bod. Deze comedyserie is van de makers van Friends en Dharma and Greg. De hoofdrollen worden vertolkt door Ryan Reynolds (bekend van Van Wilder) en Traylor Howard (bekend van Monk).

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Nieuwe komische vooravond bij Veronica”

  1. haha zegt:

    Haha dat is wel beter, ga zeker wel kijken! :P

    Wat wel heel leuk is de Geinlijn van besteleengrap.nl! echt heel erg leuk voor een Geslaagde Telefoon Grap!

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS