De 538 Autostrijd barst los! Inzet: 4 Volkswagen Tiguans

Radio 538 DJ Edwin Evers speelt vanaf vandaag voor Sinterklaas! Dan wordt bij twee kandidaten een Volkswagen Tiguan voor de deur gezet. Om de auto te mogen houden, moeten zij het iedere dag tegen een uitdager opnemen. Verliezen ze de 538 Autostrijd, dan heeft de auto een nieuwe eigenaar! Degene die op vrijdag de Tiguan in zijn bezit heeft, mag hem definitief houden.

Op maandag 10 december begint de strijd weer van voren af aan, dan staat er opnieuw bij twee luisteraars een gloednieuwe Volkswagen Tiguan op de stoep. Edwin Evers geeft dus in zijn ochtendprogramma 'Evers Staat Op' in twee weken tijd vier Volkswagen Tiguans weg!

Radio 538 heeft twee kandidaten geselecteerd die vandaag allebei een Volkswagen Tiguan voor hun deur vinden. Edwin Evers geeft vervolgens de huisadressen door aan andere luisteraars zodat zij de 538 Autostrijd aan kunnen gaan. Wie als eerste bij de Tiguan aankomt, mag op de passagiersstoel plaatsnemen en speelt om de auto! Edwin stelt drie vragen, degene met de meeste juiste antwoorden is de nieuwe eigenaar. Voorlopig, want luisteraars kunnen diezelfde dag naar de studio bellen om zich te selecteren om de volgende ochtend weer de Autostrijd aan te gaan. Dit gaat de hele week zo door. Degene die op vrijdag 7 december de meeste vragen goed beantwoordt, wint de 538 Autostrijd en mag zich definitief de trotse eigenaar noemen van een Volkswagen Tiguan!

'Evers Staat Op' van maandag tot en met vrijdag van 6 tot 10 uur en op zaterdag in het 'Beste van Evers Staat Op' van 8 tot 12 uur!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS