Floortje Dessing van RTL naar Omroep LLINK

Na twaalf jaar trouwe dienst vertrekt RTL Travel’s Hotlist Floortje Dessing per 1 juli 2007 bij RTL Nederland. Floortje maakt een overstap naar omroep LLiNK in het Publieke Bestel. Gedurende haar periode bij RTL Nederland presenteerde zij diverse populaire reisprogramma’s, zoals Yorin Travel, RTL Travel en RTL Travel’s Hotlist.

Floortje Dessing: Ik heb jarenlang met heel veel plezier bij RTL Nederland en de toenmalige Holland Media Groep gewerkt en met fijne collega’s mooie reisprogramma’s gemaakt. Nu is de tijd gekomen om een nieuwe stap te maken. Bij omroep LLiNK krijg ik de kans om programma’s te maken en te presenteren, waarbij duurzaamheid en een grotere maatschappelijke betrokkenheid een prominente rol spelen. Dat past goed bij mij als persoon en mijn idealen.”

Programmadirecteur RTL 5 Erland Galjaard: “Floortje Dessing heeft het reisprogramma bij RTL groot gemaakt. Al jaren zijn de ‘Travel’-programma’s de meest populaire en best bekeken reisprogramma’s op de Nederlandse televisie. Wij vinden het erg jammer dat Floortje weggaat, maar willen haar wens om over te stappen naar LLiNK niet in de weg staan. Het contract met haar dat nog een jaar doorloopt, hebben we dan ook ontbonden. We bedanken Floortje heel hartelijk voor haar jaren bij RTL en wensen haar veel succes.

Naast Floortje presenteren ook Chris Zegers, Roeland Fernhout, Daphne Bunskoek en Renate Verbaan ’RTL Travel Hotlist’.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS