Professioneel ijsdansen bij de NOS tijdens het WK Kunstrijden

NOS Studio Sport doet van dinsdag 20 maart tot en met zaterdag 24 maart uitgebreid verslag van het WK Kunstrijden in Tokio.

Deze dagen zijn topkunstrijders uit de hele wereld volop in actie zien. Vanaf 20 maart worden elke werkdag omstreeks 19.25-20.20 uur samenvattingen uitgezonden op Nederland 2. Op zaterdag 24 maart is het WK Kunstrijden in samenvatting te zien in de middaguitzending van NOS Studio Sport op Nederland 1 (14.00-17.25 uur). Het commentaar bij dit WK Kunstrijden is van Hans van Zetten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Professioneel ijsdansen bij de NOS tijdens het WK Kunstrijden”

 1. Mieke vahsen zegt:

  Ja kunstrijden moeten ze op de Nederlandse zender helemaal uitzenden.

  Het is een mooie sport, maar moeilijk.
  Soms lijkt het op kunst.
  De schaatsers zijn erg creatief bij gala`s

  kunnen ze lekker doen wat ze willen

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS