Wie zijn er jarig op dinsdag 5 september 2006

Vara DJ Giel Beelen blijft tot zeker 2008 te horen op 3FM Serious Radio. Op maandag 6 februari 2006 ondertekende hij een contract met de Vara dat hem tot augustus 2008 verbindt aan de omroep en zender.

"Ik ben blij dat ik tot 2008 de dag met een dansje kan beginnen", aldus Giel na de ondertekening van het contract.

VARA-voorzitter Vera Keur: "Giels humor en zijn drive om grenzen te verkennen passen bij de VARA. Ik ben heel blij dat hij er voor gekozen heeft om bij ons te blijven werken."

3FM Zendercoördinator Florent Luyckx is blij dat Vara en Giel het contract hebben verlengd:

"In het grote aanbod op de Nederlandse radio is de ochtendshow van Giel volstrekt uniek. Zijn keuze van onderwerpen, gasten en muziek is vaak onnavolgbaar, maar levert altijd leuke radio op. Ik ben er trots op dat Giel, die uit onze eigen opleiding komt, kiest voor de zender waar hij het beste tot zijn recht komt. Giel ís Serious Radio."

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS