Coen en Sander komen uit de kast!

Coen en Sander komen uit de kast! De BNN–dj’s durven eindelijk hun liefde voor boybands toe te geven. Ze starten daarom een zoektocht naar de 17 beste boyband-liedjes aller tijden. Dus haal je Take That-posters te voorschijn en trek je Nick Carter-dekbedovertrek uit de mottenballen. In de Coen en Sander Show wordt het uitstervende ras van de boybands geëerd. Luisteraars kunnen vanaf vrijdag 27 mei hun favoriete nummers kiezen op coenensandershow.nl. De Boyband Top 17 is op vrijdag 10 juni te horen in De Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

In deze speciale Boyband-uitzending van de Coen en Sander Show komen de jongens van toen allemaal voorbij: Backstreet Boys, 5ive, Boyzone, NSYNC, East 17 en Take That. Sander: ‘Zijn we als mannen niet allemaal jaloers geweest op Nick van The Backstreet Boys of Jason van Take That? De hele wereld aan je voeten, gillende vrouwen en strakke dancemoves.’ Coen: ‘Stiekem is het hele leuke muziek die we veel te weinig draaien.’

Op coenensandershow.nl kunnen de luisteraars hun vijf favoriete nummers kiezen. De meest populaire songs belanden in de Boyband Top 17. De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur bij BNN op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “Coen en Sander komen uit de kast!”

  1. Hi there to every single one, it’s genuinely a good for
    me to go to see this website, it consists of important Information.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS