verschrikkelijke vakantiebaantjes voor De Klusjesmannen

Tik ‘m aan ouwe! Er wordt al flink gespeculeerd op internet over een mogelijke terugkomst van De Klusjesmannen. Vandaag is de bevestiging: De Klusjesmannen zijn terug en storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen knappen de kutklussen op: ze verzorgen een zakenlunch in een groot hotel, scheppen stront op de boerderij, organiseren een kinderfeestje in een pretpark en helpen bejaarden. Als steun voor alle jongeren die weer uitkijken naar een zomer vol verschrikkelijke vakantiebaantjes, gaan De Klusjesmannen hard aan de slag om deze plekken voor de kijker te beoordelen. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik ‘m aan Award. De Klusjesmannen is vanaf zondag 3 juli om 21:15 uur te zien bij BNN op 3.

Tijdens Serious Request 2010 debuteerden Sander en Rámon als De Klusjesmannen voor het goede doel. Dat beviel zo goed dat ze terugkomen in acht spiksplinternieuwe afleveringen. Rámon: “Top om weer een vakantiebaantje te hebben! Ik heb nog zweetvlekken van de vorige vakantiejob in mijn overhemd!” Sander: “Ik heb er ontzettend veel zin in, jammer dat het met Rámon is.”

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to “verschrikkelijke vakantiebaantjes voor De Klusjesmannen”

  1. Excellent post but I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?
    I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.
    Many thanks!

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS