NOS Teletekst nu ook in specifieke iPad-versie

Het laatste nieuws, de meest recente sportberichten, het weer, de actuele koersen van de AEX. Veel informatie die 24 uur per dag up-to-date opvraagbaar is via NOS Teletekst op televisie en de mobiele platforms. Voor één van die mobiele platforms, de iPad, is NOS Teletekst met ingang van vandaag in optimale vorm beschikbaar. 

Er waren al verschillende applicaties beschikbaar voor mobiele platforms. Zowel op Android-toestellen als op de iPhone kon NOS Teletekst al volledig worden geraadpleegd. Voor de nieuwe IPad was de bestaande IPhone-applicatie niet optimaal. Door de grootte van het iPad-scherm was het beeld wat korrelig. Door de applicatie te vernieuwen, kan deze nu zowel voor de IPad als voor de IPhone gebruikt worden. 

Het beschikbaar stellen van deze nieuwe applicatie past in het beleid van de NOS om ‘Altijd en Overal’ aanwezig te zijn met video, audio en tekst. Recent lanceerde de NOS daarvoor de mobiele NOS-site (m.nos.nl.) Daarmee heeft de gebruiker direct toegang tot video en audio, zowel live als on demand, dat overzichtelijk wordt gepresenteerd. De enige uitzondering daarop is NOS Teletekst dat door zijn structuur niet toepasbaar is op de mobiele site. Daarvoor zijn aparte applicaties ontwikkeld, zoals nu voor de iPad. Deze is te downloaden via de ITunes-store van Apple.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

website teller
Berichten RSS Reacties RSS